Kitaplarım...

Dün kendimi kaybedercesine D&R ın altını üstüne getirdikten sonra ilk etapta okumak istediğim 4 kitabıma kavuşmuş bulunmaktayım. 
Evet sıradan  başlayalım.
Summer And The City : Yaz, New York'un en büyülü zamandır!
Ve Carrie de bu şehirdeki her şeye aşık. Etrafındaki uçuk karakterlere, vintage kıyafetler satan butiklere, çılgın partilere ve ayaklarını yerden kesen o çekici adama. En harikası da nihayet gerçek bir yazarlık kursunda, hayallerini gerçekleştirmeye doğru ilk adımlarını atıyor.

Carrie Günlükleri'nin devamı niteliğindeki bu macerada Carrie'nin Büyük Elma'da yolunu bulmayı öğrenişine şahit oluyoruz. Samantha Jones'un deyişiyle, bir Kasaba Serçesi'nden her zaman olmak istediği o insana dönüşüyor Carrie. Ama geçmişiyle geleceğini uzlaştırmak hiç kolay değil ve o da, New York'un hayalinden çok daha zor bir aşk olduğunu fark etmekte gecikmiyor.

Candace Bushnell, zekası ve ışıltılı mizah anlayışıyla, Carrie'nin Samantha ve Miranda'yla tanışmasının, küçük bir kasaba kızından New York'un en unutulmaz ikonlarından Carrie Bradshaw'a dönüşmesinin karşı konulmaz hikayesini anlatıyor.

Aşkım New York : Kesin olan bir şey var.
Angela Clark dünyanın en muhteşem şehrine aşık oldu.
Yanına buruşuk bir nedime elbisesi, bir çift Louboutin ve pasaportunu alan Angela, sadakatsiz erkek arkadaşından kaçmak için kendini ilk uçağa attı. İstikamet New York, ileri!
Sevimli bir otel odasına yerleşen Angela, yeni en iyi arkadaşı Jenny sayesinde New York stiline büründü ve uyku nedir bilmeyen bu şehre hızlı bir giriş yaptı. Ve Angela, ne olduğunu anlayamadan kendini aynı anda iki erkekle flört ederken buldu. Daha da iyisi, yeni blogunda yaşadıklarını yazmaya başladı –Carrie Bradshaw onun yanında resmen halt etmişti!
Ancak okuyucularla romantik ikilemlerini paylaşırken atıp tutmak işin kolay tarafıydı! Sıkıysa çöz bakalım gerçekten erkekleri Angelacım! Kahramanımız, Büyük Elma’ya ilk görüşte vuruldu vurulmasına ama New York’u gerçekten evinden daha çok sevecek mi dersiniz?

Kendine Değer Ver : Bazen zorluklar ve mücadeleler hayatlarımızda tam ihtiyacımız olan şeylerdir..
Her çabayı, her mücadeleyi ve her zorluğu memnuniyetle karşılamanızı dilerim...
Kanatlarınızı açmanızı ve uçmanızı dilerim!

Sizin de kendinize inanmanıza ve değer vermenize yardım edebilmek için ilhamımı sizlerle paylaşmak istedim.

Kabiliyetlerinize inancınız varsa ve kendinizi nasılsa öyle kabul ediyorsanız, benzersiz yeteneklerinizi ortaya çıkaracaksınız. Hepimizin kanatları var ama uçma cesaretini göstermek bizlere bağlı. Umudum kelimelerimin ve kitabın içine yerleştirdiğim onaylamaların zor zamanlarda bile hayallerinize ulaşmak için güçlenmenize yardım etmesidir.
Çalışmayla hayatta her şey mümkündür.

-Miranda Kerr

 The Power : HARİKA BİR HAYATI HAK EDİYORSUNUZ!

Bu kitapta sizlere mükemmel bir hayata giden yolu göstermek istiyorum. Hayat hakkında bilmeniz gereken çok fazla şey var ve hepsi de iyi şeyler. Hatta iyiden de öte! Olağanüstü!

Hayat, sizin düşündüğünüzden çok daha kolay. Hayatın işleyişini ve içinizdeki Güç'ü anlamaya başladığınızda, hayatın sınırsız sihrini tadacaksınız ve sonrasında muhteşem bir hayatınız olacak!

Bırakın hayatınızın sihri başlasın.
- The Power'dan.

The Power hakkında daha fazla bilgi için www.thesecret.tv adresini ziyaret edebilirsiniz.
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdilik arka kapaklar sadece ama 2 tanesine başladım bile (aynı anda 1den fazla kitap okumayı seviyorum da ) bitsinler şahsi yorumlarımı da belirteceğim.

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Twitter Button from twitbuttons.com

    Bumerang