Bayram Tatili

İlk önce herkese iyi bayramlar 
Belki birazcık geç oldu ama evde 48 saat boyunca yemek yemek dışında sürekli yatıp uyumak ve sonsuz dizi izlemekten başka birşey yapmadım. O kadar ki bitkisel hayatta gibiydim. Ve dün gece 48 saat boyunca (yemeksepetinden sipariş getiren kişi hariç) insan yüzü görmediğimi farkettim. Bende hemen üzerimi değiştirip yürüyüşe çıktım. Sahilde biraz yürüdükten ve umutla telefonda ilişkiler üzerine gerçekten aydınlatıcı sohbetten sonra birşeyler içmek için özsüte gittim. Yalnız özsütte tek başına oturmak o kadar da iyi bir fikir değilmiş. Etrafımda oturan herkesin garip bakışları altında çay içtikten sonra daha fazla dayanamadım. (Bu arada bayram gecesi o kadar çok insanın özsütte ne işi vardı onu da anlayabilmiş değilim. Resmen tek kişilik bi masa için 10 dakika bekledim yani.) 

Bugun ise daha hayati belirtiler göstermeye başladım. Bu arada arife günü Dogolandım. Artık bayramdan sonra gelir herhalde diye düşünürken Dogo'larım geldi ve beni çok mutlu etti. 




Tamam Dogo dan daha önce almış olduğum pc çantam vardı. Fakat Bu ayakkabılara bayıldım. Belki de bana çiçek verenim olmadığı için bu kadar çok sevmişimdir onları. 
Dogo'yu seviyorum çünkü çok renkli ve çok eğlenceli ürünleri var. Çantama resmen aşık olarak almıştım. Pc'yi sürekli yanımda taşımam gerektiği için bende bu şekilde kendimi mutlu ediyorum. En azından artık pc'yi taşırken siyah çirkin çantalar yerine rengarenk cıvıl cıvıl çantamı kullanabiliyorum. Neyse ben tekrardan bitkisel hayata dönüyorum. Eğer Sizde Dogolanmak isterseniz buraya tıklayınız.

posted under |

5 yorum:

ESRA dedi ki...

ayakkabı çok şekermiş;)
http://editorist1783.blogspot.com/

Witchy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Witchy dedi ki...

Teşekkür ederim Esra'cım bende çok severek aldım ama havalardan dolayı çok fazla giyemedim.Şimdi tekrar havaların ısınmasını bekliyorum ;)

Adsız dedi ki...

çanta çok güzel bende alım diyorumm...dogolar hakkaten başarılı walla...beklemiyim artık bende :)

Witchy dedi ki...

Bence de MINI'S DESIGN IDEAS dogolar çok güzel ve çok renkli :)

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Twitter Button from twitbuttons.com

    Bumerang